film

Propagandakanalen

 

 

Lloyd firar 10 år som liveband på Rack'N'Roll i Gävle den 5 oktober 2013. "Important" är den första egenskrivna låten som Lloyd gjorde 2003. Här spelas den ett decennium senare inför en riktigt taggad publik.

 

På scen: Martin, Robert, Wille, Kalle (Calle spelade keyboards i andra set under samma spelning)

En fantastisk högsommardag i Visby 2008. Lloyd spelar på Briggen Gerdas däck där hon ligger i Gävle hamn. Den avslutande hälsningen i mickrofonen denna underbara afton var:

 

"Tack så mycket! Nu ska vi till Tofte å siupe"

 

 

På scen: Calle, Martin, Robert, Wille och Kalle

Boulognerfesten 2006 eller 2007 i Gävle. Vid den här tiden saknade vi keyboardist, men hade istället en Martin som kBoulognerfesten 2006 eller 2007 i Gävle. Vid den här tiden saknade vi keyboardist, men hade istället en Martin som kommit in på gitarr. I början av klippet poängterar vi att vi är opolitiska, något vi alltid varit och alltid kommer att vara. ommit in på gitarr. I början av klippet poängterar vi att vi är opolitiska, något vi alltid varit och alltid kommer att vara.

 

På Scen: Agnes, Robert, Kalle, Martin

De röjjiga spelningarna på CC-puben i Gävle har varit ett återkommande signum för Lloyd under senare delen av 00-talet och tidiga 10-talet. Den här spelningen från 2008 var riktigt packad och det var ett grymt tryck i lokalen som var helt full. Tre år senare fylldes lokalen över bristningsgränsen om vi så säger. Det inofficiella publikrekordet är vi helt säkra på att vi har på detta ställe...

 

Det här klippet är bara ren energi, tryck och tempo!

 

På scen: Kalle, Calle, Wille, Martin, Robert

Det här klippet är också från spelningen på CC-puben och markerar den kanske tydligaste övergången för Lloyd till en melodiöst instrumentalt experimenterade. På senare år har det också blivit mer influenser från svensk och östafrikansk folkmusik. Angelica på körsång gjorde ett inhopp på denna spelning.

 

På scen: Kalle, Calle, Martin, Wille, Robert, Angelica

En av de mest vemodiga texterna i Lloyds låtlista i slutet på spelningen från 2008.

 

"You might as well go to hell, so come on and humiliate me"

 

Det räcker så.

 

 

På scen: Kalle, Calle, Martin, Wille, Robert, Angelica

 

 

Nej, vi vet. Det här är inte vi, men vi får väl drömma?

 

Hittills den enda Lloydlåt vi hittat som inte gjorda av oss.

Lloyd Live:

21 dec 2013, CC-Puben Gävle, 18 år

Lloyd på facebook